Om os


Murerhåndværk med succes

KVIK MURER er forholdsvis et mindre murerfirma, som består af en murermester, uddannet i 2007 på Syddansk Erhvervsskole og har været murermester siden 2010. Sammen med erfarne murersvende kan vi klare alle former for murerarbejde.

Vi har stor ambitioner og har også bevist, at vi kan klare større opgaver for vores kunder. Vi har gennem tiden udført en del renoveringsarbejde af badeværelser, lejligheder og nybyggeri for private og erhvervskunder.

Vores mål er, at yde et godt håndværk og service til vores kunder, så de får et fantastisk resultat til konkurrencedygtige priser.  Grundlæggende har vi kontor og lager i både Odense og Frederiksberg. Vi udfører gerne opgaver på hele Sjælland og Fyn.

 

Hvorfor vælge os?

  • Konkurrencedygtige priser
  • Vi er medlem af Byg Garanti. Læs mere her
  • Mulighed for fleksible arbejdstider når det haster
  • En fast kontaktperson gennem hele projektet
  • Der bruges kun kvalitetsmaterialer
  • Altid god service og rådgivning

 

Fremgangsmåde med omtanke

Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og rådgiver gerne om materialevalg, kvalitet, vedligeholdelse, tidshorisonter m.m. og sørger for at kunden får den ønskede løsning tilpasset efter behov.

Vi ønsker at fremstå som en seriøst og kvalitetsbevidst virksomhed. Dette med hovedvægt på, at tilbyde vores kunder den optimale løsning og kvalitet til den mest fornuftig pris.  Få et gratis besøg, hvor vi sammen ser på dit kommende murerprojekt. Giv os et kald på tlf. 60 90 90 19 eller skriv til os her